Tomra brass band og Halvar Djupvik og Stephanie Djupvik


Tomra Brass Band har julekonsert

Vestnes kyrkje 10. desember kl. 18.00

 

Etter to år med pandemi og avlyste konserter er det en stor glede for Tomra Brass Band å igjen kunne invitere til vår tradisjonelle julekonsert i Vestnes kirke lørdag 10. des kl 18.00. 

For ett år siden låg det lenge an til at vi skulle kunne gjennomføre den planlagte julekonserten med våre gjesteartister Hallvar og Stephanie Djupvik , men et par dager før konserten kom det igjen nye restriksjoner ifht pandemien, og det var med tungt hjerte at  vi dessverre  så oss nødt til å avlyse konserten i siste sekund . 

Dette var veldig trist for alle involverte, og gleden var veldig stor da våre sangsolister Hallvar og Stephanie også i år takka ja til å være med på konserten vår.  Så i år  ligger det altså an til at både vår og andre sine konserter skal kunne gjennomføres, og at  kirka  igjen kan fylles med vakre juletoner i førjulstida.  

Tomra Brass Band vil sammen med sin faste dirigent Stefan Bocken servere nydelige juleperler, og det hele vil toppes med vakre toner fra Hallvar og Stephanie Djupvik. Hallvar og Stephanie  er operasangere utdannet ved operaakademiet i København. De har sunget på store scener i Norge og i utlandet, og de bor nå i Tomrefjord og jobber med sang og musikk på heltid.

Det er en glede for oss i Tomra Brass Band å få lov til å gjøre julekonsert sammen med disse to fantastiske sangerne. 

Vi håper at kirka vil fylles av publikum og at vi sammen kan skape ro og stemning i førjulstida.

Tilbake